flowstery

Flow pentru noi înseamnă lipsa compromisurilor pentru a obține o stare de euforie + productivitate în care cafeaua are un rol esențial. Prăjim cu deosebită atenție cafele verzi de specialitate din recolte recente, atent selecționate și încercate de noi, folosindu-ne de echipamente și instrumente de ultima generație.

Avem grijă să depozităm cafeaua verde într-un mediu controlat, păstrând temperatura și umiditatea constante, în saci GrainPro care asigură menținerea calității cafelei verzi pe o lungă durată.

Avem grijă de mediul ambiant al camerei de prăjit, de umiditatea boabelor de cafea pre-și-post-prăjire.

Urmărim, înregistrăm și controlăm în timp real toți parametrii de prăjire pentru a putea îmbunătăți și repeta profilurile de prăjire optime.

Prăjim cafeaua în funcție de modul de preparare, în mare parte diferențiat între espresso și filtru, dar și cu un profil special creat pentru espressoarele casnice / de birou, cu care nu se pot realiza extracții bune dintr-o cafea prăjită light.

În final degustăm prin sesiuni de cupping și de prepararea a cafelelor prin toate metodele disponibile, de la espresso la V60 sau aeropress, în mai multe runde – ținând cont de data prăjirii – pentru a putea evalua evoluția gustului în timp.